Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg zijn de borstels van Air Motion verkrijgbaar. Air Motion is een merk uit Engeland wat zich specifiek richt op het ontwerpen en ontwikkelen van haarborstels. De borstels zijn in het bezit van een contourgevoelig systeem namelijk de ingebouwde en gepatenteerde Air Shock technologie. Daarnaast beschikken de borstels over drie lengtes borstelharen, ook wel het unieke Tri-Bristle System genoemd. De Air Motion borstels zijn de meest geavanceerde haarborstels van dit moment. En gelukkig kunt u de borstels van Air Motion nu ook gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Wij hebben de borstels in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

De technologie van de Air Motion borstels

De Air Motion borstels zijn ontwikkeld door professionals uit de kappersbranche. Professionals weten het beste welke factoren invloed hebben op het haar. Op basis van deze informatie heeft Air Motion borstels ontwikkeld die licht zijn, bestaande uit zachte materialen die perfect rekening houden met de contouren van het hoofd. De borstels zorgen er daarnaast voor dat er minder spanning op het haar is door middel van het Air Shock systeem. Het borstelen van het haar is niet langer meer vervelend dankzij het ingebouwde luchtkussen in de Air Motion borstels.

Air Motion, de beste borstel voor uw haar

De borstels van Air Motion zijn niet alleen in het bezit van een ergonomisch design, maar ze zijn ook perfect uitgebalanceerd. De borstels zijn hierdoor gemakkelijk om te gebruiken en niet te vergelijken met andere borstels. De Air Motion borstel:

·         Maakt de haren zacht, glad en pluisvrij
·         Kan gebruikt worden op zowel nat als droog haar
·         Geeft maximale bescherming tegen haarbreuk
·         Geeft de haren extra glans
·         Ontklit het haar op een pijnloze manier

Air Motion kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd naar de borstels van Air Motion? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Air Motion in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.