Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) vindt u Amixur.  Amixur is het ultieme merk als het gaat om het herstellen en behandelen van droog en beschadigd haar. Bent u opzoek naar de maximale verzorging voor beschadigd haar? Dan is Amixur perfect voor u! Bij ons kunt u terecht voor de Amixur behandelingen. Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies.

Wat is Amixur Candle Treatment?

Amixur heeft na jaren van ontwikkeling een nieuwe en unieke manier ontwikkeld om het haar optimaal te verzorgen: een candle treatment. Zo is er een Amixur Candle Jojoba Oil Treatment, Amixur Candle Argan Oil Treatment en de Amixur Candle Coconut Oil Treatment. Deze behandeling werkt heel anders dan andere behandelingen. Deze unieke behandeling zorgt niet alleen voor de ultieme verzorging en een geweldig resultaat, maar ook voor een ware beleving. De Amixur Candles zijn kaarsen, die niet bestaan uit kaarsvet, maar uit pure, kostbare, verzorgende olie. De olie wordt verwerkt op het moment zelf en is daarom extreem geconcentreerd en zeer kostbaar. Bij de meeste haarolies is water toegevoegd om het product te verdunnen, dit is niet het geval bij de Amixur Candles.

Wat doet Amixur?

De Amixur Candle behandeling geeft het haar direct de ultieme verzorging. Droog haar wordt hersteld, gevoed en gehydrateerd. Daarnaast wordt de volume in het haar wel behouden. Met behulp van een goede shampoo, conditioner en een candle treatment wordt het haar binnen een mum van tijd volledig hersteld.

Wat is het resultaat van Amixur?

Na de Amixur behandeling kan het haar genieten van meer volume en een natuurlijke glans. De behandeling geeft weer leven in het haar. Het haar wordt gevoed en gehydrateerd waardoor het zacht en soepel aanvoelt en er voller en gezond uit ziet.

Voor welk haartype is Amixur geschikt?

De Amixur behandeling is ideaal voor droog/beschadigd of zeer krullend haar. De candles zijn in principe voor ieder haartype geschikt, maar de verschillende candles worden vaak gebruikt voor de volgende haartype:

–          De Amixur Candle Argan Oil Treatment is perfect voor dik haar

–          De Amixur Candle Coconut Oil Treatment is perfect voor normaal haar

–          De Amixur Candle Jojoba Oil Treatment is perfect voor dun en fijn haar

Amixur als thuisbehandeling

Amixur kan ook als thuisbehandeling gebruikt worden. De candles kunnen gebruikt worden als: treatment, leave-in haarolie en olie voor het lichaam. Amixur kan thuis als treatment in slechts enkele eenvoudige stappen gebruikt worden:

1.       Steek de kaars aan

2.       Wacht totdat er een gesmolten laagje treatment olie is ontstaan

3.       Spoel je haren goed door met warm water

4.       De warme olie mag direct na het doven van de kaars op het haar worden gedruppeld

5.       Laat de olie 10 tot 20 minuten inwerken

6.       Spoel de olie uit met de Amixur Shampoo en verzorg het haar met de Amixur Conditioner

Amixur kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat de Amixur behandeling voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60, of kom langs. Zoekt u Amixur in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.