Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Amixur behandeling

Amixur is de ultieme behandeling als het gaat om het herstellen en behandelen van droog en beschadigd haar. Bent u opzoek naar de maximale verzorging voor beschadigd haar? Dan is Amixur perfect voor u!

Keratine treatment

Droomt u ook van gezond, sterk, glad en prachtig glanzend haar? Dan is een Keratin Treatment de oplossing voor u. Zelfs bij de meest weerbarstige haartypes neemt pluizen voor 95% af en krul verminderd tot 20%.

Make-Up by John Beerens

Make-up artist Dewi Ruys heeft al een bijzonder portfolio opgebouwd in enkele jaren. Van Masterclass van Miekepetiet tot Cabau Creative op Ibiza. Dewi is inzetbaar voor bruids-, dag- en avond make-up in de salon!

Olaplex behandeling

Na gebruik van deze Olaplex behandeling is het haar weer in top conditie. Het haar is zacht, glanzend en de structuur van het haar is hersteld. Afgezwakte en droge haren worden hersteld en versterkt.

Vitaminoplex behandeling

Het haar kleuren of blonderen en tegelijkertijd herstellen? Dat kan nu met de Vitaminoplex behandeling. Vitaminoplex maakt het haar sterker en veerkrachtiger. Het haar is gezonder en heeft een ongelofelijke glans.