British Hair is een Engels merk met fantastische producten op het gebied van haarverzorging, styling en finishing. De producten voeden, beschermen en versterken het haar waardoor het haar er glanzend uit blijft zien. British Hair verrijkt zijn producten met natuurlijke ingrediënten en met de juiste producten voor uw haar kan het haar met wel 32% verbeteren.

 

Het perfecte British Hair product voor ieder haartype of haarstijl

British Hair heeft voor ieder haartype de juiste producten. Zo zijn er twee verzorgende lijnen, de Ample Volume-lijn voor meer volume in fijn en slap haar en de Reconstructive Strengthening-lijn voor het versterken en verbeteren van beschadigd haar. Het British Hair Moisture Intensive Masque en de Moisture Intensive shampoo voeden chemisch behandeld en beschadigd haar intensief. Ook zijn er diverse styling en finishing producten. Zo is er een fijne lotion voor krullen en een haarcrème voor perfect steil haar. Het British Hair Royal Shine Serum is van lichtgewicht en gaat pluizen tegen. Bovendien geeft het een prachtige natuurlijke glans aan het haar. U vindt in het assortiment van British Hair ook een fijne haarspray, mousse, paste, shaper en styling dust om uw haar perfect in model te brengen. Er is dus voor iedereen het juiste British Hair product te vinden.

 

Natuurlijke extracten en parabenenvrij

De producten van British Hair bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals proteïnen van Quinoa dat het haar versterkt, natuurlijke siliconen uit kokosolie en een extract uit Moringa zaden die het haar beschermen tegen UV-straling en hitte van bijvoorbeeld stylingtools. De natuurlijke ingrediënten voorkomen dat het haar statisch wordt of gaat pluizen. Hierdoor kunt u uw haar intensief verzorgen en gezond houden. De producten zijn daarnaast vrij van parabenen en zijn niet op dieren getest.

 

British Hair in Tilburg kopen bij John Beerens Haarstudio

Wij geven u graag advies over de juiste producten. Maak dus direct een afspraak, kom langs of neem contact met ons op via shop@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60.