In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u alle producten van Diva Professional Styling kopen, waar onder ook de populaire Diva Professional Styling Radiant Warmteborstel 40mm en 30mm. Bent u opzoek naar professionele stylingtools die een prachtig, glanzend resultaat geven? Dan is Diva Professional Styling ideaal voor u! Gelukkig kunt u Diva Professional Styling nu ook gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

Diva Professional Styling

Diva Professional Styling is een Engels familiebedrijf dat zich bevindt in het hartje van Londen. Diva staat vooral bekend om zijn stylingtools. Deze tools zijn in het bezit van de nieuwste technologie en een luxueus design. Menig aantal kappers heeft al met de producten van Diva gewerkt en zijn er ook enorm enthousiast over. Daarom is het ook niet verrassend dat Diva al vaak genomineerd is voor zijn goede stylingtools en al verschillende prijzen heeft gewonnen. Diva is een merk dat probeert in te spelen op de laatste trends. Wanneer er een nieuwe trend is op het gebied van haarstyling, zal Diva ervoor zorgen dat zij een stylingtool hebben waarmee deze look gecreëerd kan worden.

De nieuwste en beste technologieën

De Diva Professional Stylingtools zijn niet alleen erg innovatief, maar ook nog eens voorzien van de beste en nieuwste technologieën. Zo werken de Diva Professional Stylingtools met een Argan Gold technologie, dat betekent dat er Arganolie is toegevoegd aan de platen of staaf van de stylingtool. Dit zorgt voor een prachtige glans en een pluisvrij resultaat. Sommige stylingtools van Diva Professional Styling werken zelfs met MAK technologie, zoals de Diva Professional Styling Genesis Stijltang. Dit houdt in dat er Macadamia, Argan en Keratine is verwerkt in de platen of staaf van de stylingtool. Geen wonder dat Diva Professional Styling de perfecte en meest mooie kapsels kan creëren.

De stylingtools van Diva Professional Styling

Er zijn meer dan 20 verschillende stylingtools van Diva Professional Styling. Van föhns tot stijltangen tot tondeuses. Diva Professional Styling heeft het allemaal. Uiteraard ook verschillende krultangen in verschillende maten en zelfs warmterollers. Omdat er zo veel verschillende haartypes zijn, heeft Diva Professional Styling voor ieder haartype een gepaste stylingtool. De meest populaire producten zijn de Diva Professional Styling borstels. Deze borstels creëren volumineus, pluisvrij en glanzend haar. U kunt zelf kiezen om voor een krulborstel of steilborstel te gaan.

Diva Professional Styling kopen, advies of informatie

Bent u benieuwd naar Diva Professional Styling? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Diva Professional Stylingtools in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com