In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u de producten en behandelingen van Newsha vinden. Wilt u zichtbaar gezonder en beter behandelbaar haar? Dan is de Newsha Straightening System behandeling perfect voor u! Wij geven de behandelingen, hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies.

Wat is Newsha Straightening System?

Newsha Straightening System is een behandeling wat ervoor zorgt dat het haar prachtig stijl wordt tot wel 3 maanden. Newsha heeft een speciale formule ontwikkeld. Dankzij deze formule wordt het haar niet beschadigd, maar geeft het wel een ongelofelijk resultaat. De gezonde proteïne behandeling bestaat uit drie stappen. Na de behandeling kan u genieten van mooier en gezonder haar. De resultaten zijn verbazingwekkend en het haar is direct na het eerste gebruik gezonder.

Wat doet Newsha Straightening System?

De Newsha Straightening System verbeterd en revitaliseerd de haarstructuur. Het natuurlijke uiterlijk en volume van het haar wordt behouden. Daarnaast is het haar merkbaar gezonder en gerevitaliseerd. De Newsha Straightening System behandeling bestaat uit 3 stappen. Allereerst wordt het haar diep gereinigd en ontdaan van alle siliconen en andere restanten van haarverzorgingsproducten. Daarna wordt het haar behandeld voor een maximaal stylingeffect en gerevitaliseerd. Als laatste wordt er gebruik gemaakt van een silkener om het haar een optimale glans te geven.

Wat is het resultaat van Newsha Straightening System?

Na de Newsha Straightening System behandeling is uw haar bijna onherkenbaar. Het haar is versterkt, prachtig glad en geniet van een ongelofelijke glans. Daarnaast is de  haarstructuur verbeterd, gezonder en gerevitaliseerd. Voor het optimale resultaat wordt aangeraden om na de behandeling het haar te wassen met de Newsha Daily Ritual Shampoo. Gebruik vervolgens de Newsha Daily Weightless Conditioner. Ten slotte wordt aangeraden om de Newsha Deep Treatment Masque 1x per week te gebruiken.

Voor welk haartype is Newsha Straightening System geschikt?

De Newsha Straightening System behandeling is in principe geschikt voor elk haartype. De behandeling is perfect voor sterk krullend, weerbarstig, pluizig, onhandelbaar en/of pluizig haar.

Newsha kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat de Newsha Straightening System behandeling voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Newsha in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.