In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u de populaire producten van Olaplex vinden,  namelijk de Olaplex No.1 Bond Multiplier, de No.2 Bond Perfector en de No.3 Hair Perfector. Olaplex is een unieke haarbehandeling en heeft wereldwijd acht patenten op deze unieke haarverzorging. Olaplex wordt in de beautywereld gezien als de grootste technologische doorbraak. Bent u opzoek naar professionele haarverzorging van hoge kwaliteit in Tilburg (Noord-Brabant)? Dan is Olaplex perfect voor u! Wij geven de behandelingen, hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies.

Wat is Olaplex?

Olaplex is de eerste uitvinding op het gebied van beauty van Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, twee van de meest vooraanstaande doctoren op het gebied van chemie en materiaalkunde. Olaplex is een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt die kapotte verbindingen in het haar koppelt tijdens en na een kleurbehandeling. Olaplex is een unieke haarbehandeling bestaande uit drie stappen. De Olaplex No.1 Bond Multiplier wordt gemengd met de haarverf. Daarna wordt de Olaplex No.2 Bond Perfector op het haar aangebracht. De Olaplex No.3 Hair Perfector is een thuisbehandeling.

Wat doet Olaplex?

Olaplex is een chemische verbinding die kapotte verbindingen in het haar koppelt. Deze chemische verbinding bestaat uit slechts één ingrediënt. Breuken in het haar ontstaan op het moment dat er chemische behandelingen op het haar worden uitgevoerd. Olaplex gaat beschadiging van het haar tijdens een chemische behandeling tegen. Het haar kan met Olaplex gekleurd worden zonder de gebruikelijke beschadiging. De structuur van beschadigd haar wordt verbeterd en het haar is sterker dan ooit tevoren.

Wat is het resultaat van Olaplex?

Na gebruik van deze Olaplex behandeling is het haar weer in top conditie. Het haar is zacht, glanzend en de structuur van het haar is hersteld. Afgezwakte en droge haren krijgen versteviging en hydratatie tot diep in de kern van het haar.

Voor welk haartype is Olaplex geschikt?

Olaplex herstelt haar wat beschadigd is geraakt door chemische behandelingen. Daarnaast is Olaplex geschikt voor droog haar door chloor uit het zwembad of door zoutwater uit de zee. Olaplex kan ten slotte gebruikt worden voor haar wat extra verzorging kan gebruiken. Olaplex is geschikt voor ieder haartype.

Olaplex als thuisbehandeling

De eerste en tweede stap van de herstellende Olaplex behandeling vindt plaats in de John Beerens Haarstudio. De Olaplex No. 3 Hair Perfector is speciaal ontwikkeld om het haar thuis te behandelen. De Olaplex No.3 zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Olaplex kan thuis als verzorgingsbehandeling in slechts enkele eenvoudige stappen gebruikt worden:

1.       Breng de Olaplex No.3 Hairperfector aan op schoon, handdoekdroog haar

2.       Laat de No.3 Hairperfector 10 minuten inwerken*

3.       Spoel de No.3 Hairperfector zorgvuldig uit

4.       Was het haar met een verzorgende shampoo

5.       Verzorg het haar met een verzorgende conditioner

* Bij zeer beschadigd haar wordt het aangeraden om de No.3 Hairperfector 20 minuten te laten inwerken.

Olaplex kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat de Olaplex behandeling voor uw haar ken betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Olaplex in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.