Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg is het complete assortiment van PUPA verkrijgbaar. PUPA Milano is een make-up merk uit Italië. Het merk staat voor kwaliteit en design waarvan de producten zijn gebaseerd op de laatste trends. PUPA heeft een speciaal geselecteerd internationaal trendteam dat het merk groot maakt. Houdt u van design, kwaliteit en gaat u mee met de nieuwste trends? Dan zijn u en de producten van PUPA een perfecte match! Gelukkig kunt u de producten van PUPA nu ook gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Mocht u nog hulp nodig hebben  bij het maken van de juiste make-up keuze, wij geven u graag vrijblijvend advies!

PUPA producten

De John Beerens Haarstudio in Tilburg is een van de officiële PUPA verkooppunten in Nederland. PUPA heeft een zeer breed assortiment aan make-up producten. Het assortiment bestaat uit: verschillende mascara’s, goed gepigmenteerde oogschaduws, strakke eyeliners, brushes, mooie matte poeders, nagelverzorging, lang houdende foundation, lipsticks in oneindig veel kleuren en dekkende concealers. De producten van PUPA zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast heeft de make-up van PUPA een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. De producten zijn niet op dieren getest.

PUPA productlijnen

PUPA heeft diverse productlijnen in het assortiment zodat u uw gewenste look kunt maken. De PUPA Vamp! is ontwikkeld voor de vrouw die een intense oogopslag wil creëren. De lijn bestaat uit drie verschillende eyeliners, mooie oogschaduws en een prachtige mascara voor een intense look. De PUPA Viva Carioca is speciaal ontwikkeld voor de zomerperiode. Deze lijn bevat exotische, vrolijk en heldere kleuren die verleidend zijn. De PUPA Viva Carioca lijn is geïnspireerd op Brazilië.

PUPA nagellak

De nagellakjes van PUPA zijn razend populair! De PUPA nagellak lijn bestaat uit nagellak, gelnagellak, removers en alles voor de perfecte manicure behandeling. Dé musthaves uit de nagellak lijn zijn de PUPA Lasting Color Gel Nagellak en de PUPA Nail French Manicure Pencil. De PUPA Lasting Color Gel Nagellak is een schitterende intense nagellak die zeer lang blijft zitten. De PUPA Nail French Manicure Pencil zorgt voor een prachtige gedefinieerde witte halve maan aan de bovenkant van de nagels.

PUPA kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd naar de producten van PUPA? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u PUPA in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.