Uiterlijke verzorging is allang geen secundaire behoefte meer. Be Pure brengt uw ware schoonheid naar boven. Bij ons krijgt uw lichaam alle aandacht die het verdient en komt uw geest tot rust. U gaat als herboren weer weg.

Be beautiful, be relaxed, be yourself, Be Pure.

 

groetjes Inge

 

Matis

De huid is uw grootste orgaan, dat het meest wordt blootgesteld aan factoren van buitenaf. Be Pure heeft na een zorgvuldige selectie gekozen om met de productenlijn van Matis antwoord te bieden op al uw schoonheidbehoeften voor uw huid. De producten van Matis zijn gebaseerd op specifieke samenstellingen, met oog voor de grote diversiteit aan huidtypen. Be Pure heeft met Matis een merk in huis gehaald, dat garant staat voor diepgaande kennis van onder andere vitamines, aromatherapie, kruidengeneeskunde, oligotherapie en biotechnologie. Tevens onderscheiden de producten zich op het gebied van talrijke innovaties; er wordt constant onderzoek gedaan naar verbeteringen, wat maakt dat de lijnen van Matis de beste en meest efficiënte resultaten opleveren.

 

 

MedCos IPL behandeling

Be Pure werkt met hoogwaardige cosmetische apparatuur. De markt is groot, maar als het om technologie gaat heeft het geen zin om onnodig te experimenteren. MedCos is marktleider en heeft een feilloze reputatie. Be Pure neemt hier dan ook al haar technische hulpmiddelen af.

MedCos is een internationaal bedrijf dat de focus legt op uiterlijke verzorging. Alle producten zijn zorgvuldig getest en zo doorontwikkeld dat alleen het beste resultaat als maatstaf geldt. Deze kwaliteit is het handelsmerk van MedCos en gebaseerd op bevindingen van wetenschappers van vooraanstaande huidklinieken.

Be Pure heeft in MedCos niet alleen de beste leverancier, maar tevens een belangrijke partner gevonden met een gezamenlijk oog voor uw schoonheidsbelang.

Bij een medcos behandeling kunt u behandeld worden voor:

– duurzaam ontharen

– huidverjonging

– acne

– couprose


 

 

 

 

 

 

NIEUW! Medcos MicroSkinPolish.

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat de gecertificeerde MedCos Partner ook een geweldig resultaat kan bereiken op een milde en pijnloze manier… Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish!

 

Natuurlijk verzorgd Inge van schoonheidssalon Be Pure deze nieuwe behandelmethode in haar salon.

Voor meer informatie kunt u terecht op haar site, www.schoonheidssalon-bepure.nl

of klik hier.

 

 

voor meer informatie kunt u kijken op www.schoonheidssalon-bepure.nl

voor vragen kunt u contact opnemen met Inge,  info@schoonheidssalon-bepure.nl

 

Openingstijden:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

 –

09:00 – 18:00

09:00 – 18:00

09:00 – 21:00

09:00 – 21:00

09:00 – 17:00