In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u alle producten van Sebastian professional kopen, waaronder ook de populaire Sebastian professional Potion 9 . Bent u opzoek naar professionele haarverzorging van hoge kwaliteit in Tilburg (Noord-Brabant)? Dan is Sebastian Professional ideaal voor u! Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

Sebastian Professional

Sebastian Professional is opgericht in de jaren ‘70 door sterkapper Geri Cusenza uit Beverly Hills en haar echtgenoot. Sebastian Professional is bekend geworden door de uitvinding “crimping iron” en de daarop volgende innovaties, zoals de eerste semi-permanente-amoniakvrij haarkleuring en de eerste uitborstelbare hairspray. In de afgelopen 40 jaar van bestaan heeft Sebastian een aantal awards op haar naam gekregen voor de producten: Potion 9, Whipped Crème, Hydre Shampoo, Trilliant, Microweb Fiber en Volupt Spray. Sebastian beschikt over haarproducten in haar assortiment van een zeer hoge kwaliteit. De producten worden ontzettend veel gebruikt in haarsalons over de hele wereld. De haarproducten van Sebastian zijn altijd innoverend, waardoor de nieuwste technieken worden toegepast in de verzorgingsproducten voor het haar.

Sebastian Professional Shampoo

De Sebastian Shampoos zijn speciaal ontwikkeld om het haar te reinigen en weer te laten stralen. Zo is er de Sebastian Penetraitt shampoo die geschikt is voor beschadigd haar. De Sebastian Penetraitt werkt daarnaast versterkend en herstellend en is razend populair op de markt. De Sebastian Color Ignite shampoo zorgt er daarentegen weer voor dat de kleur in het haar optimaal behouden wordt. De Hydre shampoo is geschikt voor droog haar en hydrateert intensief en de Trilliance shampoo laat dof haar weer subliem glanzen.

Sebastian Professional Potion 9

De Sebastian Potion 9 is een van de populairste Sebastian producten. Deze treatment bestaat uit een cocktail van negen botanische ingrediënten die zijn samengevoegd in een treatment. Hierdoor wordt het model én de conditie van het haar verbeterd. De negen actieve oliën herstellen de natuurlijke conditie, door de haren van binnenuit te verzorgen en beschermen. Het haar krijgt een natuurlijke veerkracht, waardoor het haar makkelijk is te restylen.

Sebastian Professional Styling

De styling producten van Sebastian worden steeds populairder. De Sebastian Microweb Fiber is een soepele stylingpasta vol met vezels die de haren verbluffend vormgeeft. Door de zijdezachte vezels stylet de Sebastian Microweb Fiber ieder haartype en haarlengte voor een fantastisch resultaat. De Sebastian Craft Clay is daarentegen een styling pasta die gemakkelijk is aan te brengen op het haar en het geeft een natuurlijke, nonchalante look. Door de toegevoegde aardmineralen kan de Sebastian Craft Clay de haren gemakkelijk separeren en een mooie textuur geven. De Sebastian Shaper Texturizer is tenslotte een gel vol proteïnen die het haar body en veerkracht geeft. De Sebastian Shaper Texturizer is geschikt voor krullen en stijl haar.

Sebastian Professional kopen, advies of informatie

Bent u benieuwd naar Sebastian Professional? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Sebastian Professional in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com