Hairloxx Professional Haircare

Hairloxx Professional Haircare

Hairloxx Professional Hairextensions zijn speciaal gecreëerd voor zelfbewuste vrouwen die op zoek zijn naar luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions van 100% human hair. De Hairloxx Professional Hairextensions zijn uniek door de volle hairextensions met intacte haarschubben en aanhechtingen die geen schade aanrichten aan het eigen haar.

Het haar dat wordt gebruikt voor de Hairloxx Professional Extensions is afkomstig van geselecteerde tempels in India. De extensions worden onder strenge voorschriften in Italië geproduceerd. Aan de hand van productierichtlijnen die ontwikkeld zijn door middel van universitair onderzoek, wordt een constant hoog niveau van kwaliteit gehanteerd. Hairloxx Professional Hairextensions biedt alleen Remy hairextensions aan. Dit zijn extensions waarbij de natuurlijke schubbenlaag allemaal dezelfde kant op ligt. Het haar neemt op die manier verzorgingsproducten goed op en zullen dus gezond blijven, niet pluizen en minder klitten.  De hairextensions van Hairloxx zijn Singe Drawn en lopen dus in een natuurlijke punt. Hierdoor hebben ze een natuurlijke vorm en mengen gemakkelijker met het eigen haar.

De Hairloxx Professional Hairextensions zijn verkrijgbaar in de lengten 35/40 cm en 55/60 cm. Deze zijn daarnaast in 23 prachtige kleuren beschikbaar. Voor het beste resultaat kunnen er verschillende tinten extensions met elkaar gemengd worden zodat de extensions perfect bij de haarkleur passen. De extensions worden met ultra kleine, platte aanhechtingen ingezet. De haarverlenging kan zo prefect worden aangesloten op uw kapsel en de aanhechtingen zijn nagenoeg onzichtbaar, voor een mooi natuurlijk effect.

Het haar verzorgd in een paar stappen

Om de Hairloxx Professional Hairextensions te verzorgen is het van belang om professionele haarproducten te gebruiken die perfect aansluiten op de extensions! De Hairloxx Professional Haircare is speciaal ontwikkeld voor Hairloxx Professional Hairextensions. Om het haar en de hairextensions optimaal te beschermen zijn alle producten vrij van parabenen en fruitzuren. Ook hebben de haarverzorgingsproducten van Hairloxx een frisse lichtzoete en verkwikkende geur van Proseco!

Om het haar en de hairextensions optimaal te verzorgen zijn de producten van Hairloxx Professional Haircare genummerd. Stap 1 van de verzorging is altijd een shampoo en stap 2 is een conditioner. Na stap 1 en 2 volgt stap 3 met een haarmasker. Als laatste is er een serum om het haar te beschermen en een borstel speciaal voor extensions om klitvorming te voorkomen en de extensions optimaal te verzorgen.

Hairloxx Professional Haircare producten

Hairloxx Professional Haircare heeft 2 verschillende Haircare lijnen.

De Hairloxx Boost lijn bestaat uit een vochtinbrengende shampoo en conditioner die het haar en Hairloxx extensions verzorgen. De Hairloxx Boost lijn bevat gehydroliseerde keratine die voor zacht, handelbaar en pluisvrij haar zorgt.

De Hairloxx Intense lijn bestaat uit een vitamine inbrengende shampoo en conditioner die het haar en Hairloxx extensions verzorgen. De Hairloxx Intense lijn bevat vitamine die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren.

Hairloxx Professional Haircare heeft ook een haarmasker  en serum die gebruikt kan worden na de Hairloxx Boost of Intense lijn. Het haar wordt intensief gevoed en verzorgd en is het haar beschermd tegen invloeden van buitenaf en warmtebronnen.

Hairloxx Professional Haircare heeft 2 borstels speciaal voor extensions. Deze voorkomen klitten en verzorgen het hoofdhuid.

Hairloxx Professional Haircare kopen of meer informatie over de Hairloxx Professional Hairextensions?

Bent u benieuwd naar de Hairloxx Professional Haircare producten of Hairextensions? Voor een uitgebreid uitleg of een advies over de producten en extensions bent u van harte welkom in de salon. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@johnbeerens.nl of bel naar +31 (0)13 467 0360.

Natuurlijk zijn de Haircare producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.